Robust sikkerhedsscanner med en hidtil uset immunitet overfor lys og støv

MicroScan3 med den innovative scanningsteknologi safeHDDMtmer et kvantespring frem: 80.000 individuelle pulser per scan, skaber en hidtil uset immunitet overfor lys og støv.

 

SICK har skabt en ny kompakt sikkerhedsscanner med en enestående robusthed, der med 80.000 individuelle pulser per scan, skaber en hidtil uset immunitet overfor det omgivende lys og overfor støv. Selv de sværeste opgaver som svejselys, sollys på selvkørende vogne, objekter der næsten ikke kaster lys tilbage og miljøer med store mængder støv kan håndteres sikkert. Scanneren kommer også med en udvidet scanningsvinkel som en gang for alle løser problemet med upræcis sikring af hjørneområde. MicroScan3 sætter med sin scanningsteknologi en ny standard for sikkerhedsscannere.
>> Sikkerhedslaserscanneren microScan3 giver pålidelig sikring af personfarlige områder. Den innovative scanningsteknologi safeHDDMtm forener kompakt design og lang rækkevide i ét produkt. SafeHDDMtm er mere end bare en ny teknologi.

MicroScan3 udsender 80.000 individuelle pulser per scan, hvilket sikrer at mængden af evalueringsdata der er til rådighed er mange gange større end i konventionelle målingsprocesser. Scanneren udnytter mange individuelle pulser til kontinuerligt at udregne 700 sikre målingsværdier. Nye filtre og algoritmer sikrer at scanneren kan detektere mørke objekter helt ned til kun 1.8 % remission – altså emner, der næsten ikke kaster lys tilbage. Teknologien giver samtidig store landvindinger inden for pålidelig detektion. Dette kommer tydeligst frem i svære applikationer, som for eksempel i miljøer med meget støv eller kraftig fremmedlys. Microscan3 er ikke blot kompakt, men er også i stand til at overvåge op til 73 m2. En anden signifikant fordel er evnen til at overvåge to sider af en maskine. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret men den mindste mangel på præcision. MicroScann3 er den første laserscanner med scanningsvinkel på hele 275 grader og de 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Standardiserede interfaces sparer tid og omkostninger i forbindelse med fortrådningen. Ved at bruge softwaren Safety Designer er det muligt intuitivt at konfigurere scanneren, hvilket gør idriftsættelse let og ubesværet. Når den er idriftsat kan den aktuelle driftsstatus tydeligt aflæses på farvedisplayet.

Scanneren er let at anvende og har blandt andet vundet en Red Dot pris for produktdesign. ”Scanneren overbeviser, ikke kun via en klar underopdeling af funktions- og betjeningsområder, men også gennem det overskuelige design” forklarer Red Dot juryen.

Mere information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

Onlinekatalog: > Sikkerhedsscanner, microscan3.
Videoer:            > Se dem her.