Robust induktiv sensor: Aldrig har montage og idriftsættelse været lettere

IQ40 til industriel brug. Fleksibel indjustering og patenterede snaplås
IQ40: Fleksibel indjustering og patenterede snaplås

SICK’s nye induktive sensor IQ40 er designet til industriel brug. Den er robust fra yderst til inderst, fleksibel i indjustering og tilbyder samtidigt med sin patenterede snaplås en løsning, der gør, at montage aldrig har været lettere.

>> Den nye induktive sensor, IQ40, er en robust sensor med en tasteafstand på op til 40mm. Den er designet med en patenteret snaplås, der med et klik lynhurtigt låser den fast.

Sensoren sikrer optimal placeringsfrihed, fordi sensorhovedet kan vrides så det udover at taste fremad også kan taste til siden. Fra samme beslag har sensoren dermed i alt 5 mulige tasteretninger – fremad og til de 4 sider. IQ40 tilsluttes via et drejeligt M12 stik, som kan drejes 270 °, hvorved man undgår mekanisk strespåvirkning af kablet. Det forlænger levetiden. På sensorhovedet er der 4 LED’er, to power-indikatorer og to output-indikatorer. De er placeret i hjørnerne så man selv når sensorhovedet er drejet til siden altid har fuldt overblik over sensorens driftsstatus.
IQ40 er baseret på SICKs Asic-chip, som giver den en robusthed overfor EMC og vibrationer. Den skaber driftssikkerhed i et udvidet temperaturspænd fra – 25 °C til +85 °C. Selve huset er fremstillet i glasfiberforstærket plast kaldet Vistal. Det giver sensoren en robusthed, der ligner det man ellers kun kender fra stålhuse. IQ40 har tæthedsklasse IP69K. I Praksis betyder det, at den kan isættes i krævende applikationer, hvor der rengøres med højtryksspuler og 85 grader varmt vand. IQ40 er designet til industriel brug.

Mere information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

Onlinekatalog: > Induktiv sensor, IQ40