Robotstyring med SICK 2D-vision på få minutter.

SICK har i samarbejde med Universal Robots A/S udviklet et URCaps softwareprodukt til kameraserien Inspector, hvormed topmodellen PIM60 kan implementeres direkte på UR controllerens touchpanel. Det svære er allerede klaret, og løsningen er køreklar blot ved at installere denne stump software i UR Controlleren.

>> SICK A/S tilbyder nu en simpel integration mellem Unisersal Robots A/S innovative robotarmsløsninger. URCAP konceptet er et unikt software interface udviklet af den fynske robotproducent, som stilles til rådighed for deres kunder1). Målet med at åbne op for at tilføje funktioner i robotstyringen, kan sammenlignes lidt med at opgradere funktionalitet ved at installere en app på en mobiltelefon. Dette gør det ikke kun muligt, men også enkelt og hurtigt at implementere trediepartsapplikationer, så det kan spille sammen med robottens standard styring.

For at kunne tilbyde en komplet integreret kameraløsning, som er lige så enkel at anvende som robotarmen, har SICK i samarbejde med Universal Robots A/S derfor udviklet et URCaps softwareprodukt til kameraserien Inspector, hvormed topmodellen PIM602) kan implementeres direkte på UR controllerens touchpanel2).
Dette betyder at man som bruger, nu lynhurtigt kan udstyre robotløsningen med en intelligent vision kamerasensor, som ikke kræver nogen ressourcekrævende integration til robotten. Det svære er allerede klaret, og løsningen er køreklar blot ved at installere denne stump software i UR Controlleren. Tilbage er kun at programmere robottens applikationstilpassede bevægelsesmønster, samt montere og tilpasse kameraet så det matcher opgaven.
Interfacet  til kameraet kan ses direkte som en fane i UR brugerfladen, hvor en mængde parametre som er kameraspecifikke kan tilgås, og justeres.
Er du i en situation hvor din UR robot skal udstyres med kamera til processtyring eller overvågning, opfordres  du hermed til at kontakte SICK for mere information, formidling af softwaren, brugermanual samt hjælp til at komme hurtigt i gang med at bruge smart kamerateknologi  på smarte robotløsninger.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Mere information:

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk