Robotguidesystem

Brugervenligt og fleksibelt kamerasystem til lokalisering af emner

PLOC2D er et stand-alone visionsystem til 2D-lokalisering af emner. Kamerasystemet er nemt at betjene og er udstyret med en billedbehandlingsenhed af høj kvalitet, sammen med en effektiv lokaliseringsalgoritme, som dermed sikrer pålidelig og hurtig lokalisering af emnet.

 

Visionsystemet er optimeret til plukkeopgaver med robot fra transportører. Uanset om emnerne på båndet er af samme type eller forskellige, uanset om båndet står stille under detektion eller om det er i konstant bevægelse, håndteres systemet let uden krav til indgående kendskab til vision.

 

Kameraet tilsluttes direkte til robotstyringen eller PLC’en, emnet indlæres og systemet er straks klar til brug. Det intuitive brugerinterface (Web baseret) er projekteret, så PLOC2D er nem at idriftsætte og vedligeholde i produktionsomgivelserne. Det er et selvstændigt kamerasystem, hvor der ikke er behov for en ekstern PC – alt software ligger i kameraet. De effektive teach-in-funktioner og Halcon high-performance lokaliseringsalgoritmer giver en stor målenøjagtighed, på +/- 0,5 pixel (X,Y), +/- 0,1º (Rz) ved måletid på < 1 sekund.

 

PLOC2D findes i en prækalibreret version, der er klar til brug ud af boksen, og i en skalerbar og fleksibel udgave med forskellige objektiver til både S-mount og C-mount, en opløsning på op til 4,2 Mpixel og med en lang række belysningsmuligheder.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk
Onlinekatalog: > PLOC2D
Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.
Nyhedsoverblik direkte i indboksen: Nyhedsbrev

Følg SICK A/S på Linked-in