SICK

Prisbillige HF RFID læse/skrive til korte afstande

Den nye serie RFH5xx er en serie af prisbillige HF RFID læse/skrive enheder til læsning af objekter på korte læseafstande (<10 cm). Denne scanner er oplagt til identifikation af emneholdere i forbindelse med til håndtering og samlebånd.

Fleksibel installation med tre forskellige hustyper og enkel integration via IO-Link.
Med den nye serie RFH5xx præsenterer SICK en serie af prisbillige HF RFID læse/skrive enheder til læsning af objekter på korte læseafstande (<10 cm) i lukkede fremstillingsprocesser samt intralogistiske applikationer.

Læseenheden med kort afstand er velegnet i mange applikationer. For eksempel til identifikation af emneholdere i forbindelse med til håndtering og samlebånd, til værktøjsidentifikation ved værktøjsskift i maskiner eller til identifikation af fx bøjler i tekstilindustrien. Serien kommer med tre kompakte hustyper, hvilket muliggør pladsbesparende og fleksibel montering i applikationer med begrænset installationsplads. I applikationer med meget korte afstande mellem transponderne
hjælper de skarpt definerede detekteringsområder i RFH5xx HF læse/skrive enhederne til pålidelig adskillelse af emner eller fiksturer.

Det foregår ved hjælp af SOPAS ET-konfigurationssoftwaren der først og fremmest gør idriftsættelse af sensorerne hurtig og enkel. Med et integreret signalstyrke filter kan brugeren justere læseområdet individuelt i applikationen. Dette betyder, at nærliggende transpondere effektivt kan filtreres ud, hvilket sikrer hurtig og pålidelig kommunikation.

RFH5 kan kommunikere via IO-Link, som man kan bruge til at integrere læste data i en lang række feltbussystemer eller transmitteres direkte til højere IT-systemer via REST API og en IO-link master som fx SIG200. IO-Link-grænsefladen i COM3-protokollen med en transmissionshastighed på 230,4 kBaud og en procesdatastørrelse på op til 32 byte understøtter ligeledes omfattende læse- og skriveopgaver, uden at medføre tidsforsinkelser for transportprocessen.

Den nye serie er en løsning til korte afstande og som sådan et godt supplement i SICKs RFID-portefølje af sensorer med læseintervaller på op til 80 mm, som det er ofte forekommende ved identifikation af fiksturer på samlelinjer eller eksempelvis hængeconveyor systemer.

Mere information
Ring: 4582 6400
-> Læs mere i online produktkataloget
Skriv til: teknik@sick.dk