PLCnext Store: Software shop for automationsløsninger

Phoenix Contact tilbyder den nye PLCnext Store til sin åbne kontrolplatform PLCnext. Denne software shop tilbyder software applikationer (apps), som brugere kan benytte til at tilføje tekniske funktioner til en PLCnext controller. Afhængig af app’en har brugeren ikke brug for stor viden omkring programmering for at lave deres applikation direkte med brug af softwareløsningerne.

Shoppens åbne natur gør det også muligt for andre leverandører ud over Phoenix Contact at sælge de app’s, som de har udviklet. Det vil sige, at shoppen ikke kun er interessant for brugere af kontrolteknologi, men også for softwareleverandører. Enkel adgang til software applikationer og reduceret programmeringsarbejde øger applikationsudviklingen. Der kan udvikles innovative løsninger og alsidigheden og anvendelsesmulighederne for automationsløsninger udvides gennem den voksende mængde af app’s.

I PLCnext Store fås de mest varierede app’s – lige fra software biblioteker til forenklet programmering over komplet programmerede app’s, som kan benyttes uden forudgående kendskab til programmering. Controlleren skal blot konfigureres og tilpasses til de individuelle krav.

Gå til PLCnext Store.