Phoenix Contact A/S

Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i OT cyber security

Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i OT cyber security Phoenix Contact Innovation Ventures, Phoenix Contact gruppens virksomhed for venture capital, har investeret i high-tech start-up virksomheden SIGA.

Virksomheden udvikler og sælger OT og cyber security løsninger til industrielle applikationer og kritiske infrastrukturapplikationer. Siden stiftelsen i 2015 har SIGA støt udviklet sin kerneteknologi i SigaPlatformen. Her kombineres proprietær software med datalogging hardware til kilde- og analyseprocesinformation, før den når til PLC’en. Med direkte overvågning af rå elektriske signaler på Level 0 (i stedet for datapakker) giver teknologien et mere nøjagtigt og bredere billede af de fysiske processer. Ved at anvende proprietære maskinlæringsalgoritmer og analyser hjælper virksomheden sine kunder med at opdage uregelmæssigheder i processerne i realtid, uanset om det skyldes tekniske fejl eller et cyber angreb.

”Med øget sammenfald mellem IT og OT mødes operatører af industriel og kritisk infrastruktur af nye trusler fra cyber security. SIGA’s teknologi forbedrer pålidelighed, sikkerhed og cyber security i industrielle aktiver ved at analysere den reneste form for data og opnå indsigt, som andre upper-level løsninger ikke kan opnå,” fortæller Marcus Böker, Administrerende direktør for Phoenix Contact Innovation Ventures.