SICK

PeopleCounter & DistanceGuard: persontælling og afstandsmåling

Med udviklingen af de to sensorapps PeopleCounter og DistanceGuard sørger SICK for at gøre det nemt at lave præcis persontælling, og sikre at mindsteafstande kan overholdes, hvor dette måtte være påkrævet.

De to apps er integreret i henholdsvis 3D- og 2D LiDAR-sensorer, som giver en robust måling uden at behandle personlige oplysninger, hvilket har den fordel, at databeskyttelsesstandarder og regler ikke bliver et problem.  Museer, Indkøbscentre, offentlige institutioner såvel som dem, der beskæftiger sig med turisme, gastronomi, detailhandel med videre, kan drage fordel af disse enkle løsninger, der maksimerer udnyttelsen af pladsen samtidig med, at krav til minimumsafstande mellem mennesker overholdes.

PeopleCounter
Systemet består af en MRS1000 3D LiDAR-sensor med en indbygget PeopleCounter sensorapp. MRS1000 3D er en firelags LiDAR-scanner, der leverer punkt-måledata videre til appen, som evaluerer data når der kommer noget ind i dens skanningsfelt. Med andre ord identificerer appen personer ved hjælp af deres konturer. PeopleCounter er baseret på den nyeste deep learning teknologi, som giver en meget høj nøjagtighed når det gælder persontælling, mens genstande udelades. Hele processen kører anonymt og uden registrering af personlige oplysninger.

Distanceguard
DistanceGuard anvendes til at registrere afstanden mellem personer. Dette er især nyttigt i miljøer, hvor de aktuelt anbefalede mindste afstande mellem mennesker skal opretholdes, som for eksempel når man venter i kø i en butik. Så snart afstanden mellem to personer falder under den konfigurerede minimumsafstand, genereres der et signal. Afhængigt af kundens ønsker kan dette være en tone eller et visuelt signal. DistanceGuard sensorappen er indbygget i en TiMxxx 2D LiDAR-sensor så det er let at komme i gang.

SICK AppSpace
I slutningen af ​​året vil kunderne være i stand til at løse egne applikationer med SICKs AppSpace-kompatible MRS1000P og TiM881P LiDAR-sensorer. I SICK AppSpace-økosystemet kan programmerbare sensorer og edge-enheder hurtigt konfigureres til nye opgaver ved hjælp af sensorapps. Mange apps er allerede tilgængelige til download via SICK AppPool. Til specifikke applikationer kan sensorapps også bruges uafhængigt af kunden og udvikles sammen med SICK-eksperter med støtte fra et udviklerfællesskab.

Mere information
Ring: 4582 6400
Skriv til: teknik@sick.dk