Phoenix Contact A/S

Nytænk Automation – besøg stand B1130 på Automatik messen

Phoenix Contact tager på Automatik messe 2018 i Brøndby Hallen – og med os tager vi en perlerække af innovative produkter og løsninger, som gør dig i stand til at være på forkant med den teknologiske udvikling i dine applikationer.

PLCnext Technology
PLCnext Technology udgør grundlaget for en ny, åben styringsplatform fra Phoenix Contact. Denne nye teknologi gør det muligt på en nem måde at arbejde parallelt med softwareværktøjer samt udvikle koder fra f.eks. IEC61131-3 og C/C++ og C#.

Fremtidens automatisering
Sæt den rigtige kurs til fremtiden allerede i dag – Industrial Cloud Computing er den intelligente sammenkobling af forretningsprocesser, ting, anlæg, komponenter og mennesker. Med PROFICLOUD tilbyder Phoenix Contact dig en universelt professionel Cloud-løsning til automatisering, som er skræddersyet dine behov – lige fra Cloud-enheder og passende platform til Cloud-tjenester.

Et netværk – alle muligheder
Industrial Ethernet har vist sit værd og i den grad etableret sig inden for automatisering. Det er nemlig både gennemgående, hurtigt og ekstremt fleksibelt. Det betyder, at du som bruger opnår den maksimale frihed ved udformning af din infrastruktur, og med Industrial Ethernet produkter fra Phoenix Contact kan du gøre brug af alle de muligheder, som Ethernet-netværk tilbyder.

POWER til lang oppetid for anlægget
Teknisk førende og af førsteklasses kvalitet – det er vores POWER produkter. Vores strømforsyninger, DC/DC-konvertere, redundansmoduler og afbrydelsesfri strømforsyninger er i deres funktionalitet og konstruktion optimalt afstemt efter kravene i forskellige brancher. Ud over standardproduktprogrammet leverer vi individuelt udviklede strømforsyninger.

Signalkonvertere med bus- og netværkstilslutning
Sikkert adskilt fra periferien til nettet – med gateways kan enhver tænkelig MINI Analog Pro signalkonverter nu integreres i dit netværk uden signalspecifikke indgangskort. Dermed kombinerer du fordelene ved en sikker galvanisk adskillelse med fordelene ved digital kommunikation.

Læs mere om produkterne på vores hjemmeside.