Nye strømforsyninger fra Schneider Electric

Modicon Power Supply: En stærk kombination af høj kvalitet, kompakt design og høj ydelse

Modicon Power Supply: En stærk kombination af høj kvalitet, kompakt design og høj ydelse

Schneider Electric opgraderer sortimentet og introducerer Modicon Power Supply – en ny produktfamilie af strømforsyninger til PLC’er, HMI-paneler og andre komponenter i industrielle applikationer.

Det nye sortiment erstatter det tidligere Phaseo-sortiment og omfatter to serier: Modular og Optimized, som tilsammen dækker langt de fleste behov for stabil strømforsyning i applikationer af enhver størrelse.

Modicon Power Supply byder på et opdateret design i mørkegrå og er desuden kendetegnet ved et robust design. De nye strømforsyninger kan operere i helt op til 70 grader celsius og har desuden ekstra beskyttelse af printkortet mod støv og kemikalier, hvilket gør dem velegnede til brug i hårde miljøer.

Hertil kommer en meget høj kvalitet med stabilt output og indbygget beskyttelse mod overbelastning, kortslutning samt over- og understrømme.

Modular-serien: Samme formfaktor som automatsikringer

Enhederne i den meget kompakte Modular-serie har samme formfaktor som fx automatsikringer og kan derfor monteres på både DIN-skinne og på ramme eller plade. Modicon Modular Power Supply fås i varianter til 5, 12 og 24V med effekt på 10, 15, 30 og 60W.

Optimized-serien: Til mere effektkrævende udstyr

I applikationer med mere effektkrævende udstyr er Modicon Optimized Power Supply det oplagte valg. Disse enheder er lidt større og fås i varianter til 12, 24 og 48V og effekt fra 50 og helt op til 480W.

Sådan gør du

Tilslutning af forsyningsspænding til de nye Modicon Power strømforsyninger sker i bunden, mens afgangene er placeret i top med op til seks terminaler – alt efter model.

Flere af varianterne har potentiometer på fronten til finjustering af udgangsspænding for at kompensere for spændingstab ved længere kabelføringer.

Find det nye sortiment her.