Nye FUGA-rammer i elegant sort/hvid kombination

Pure ramme

Nu får designbevidste danskere nye muligheder for at fuldende indretningen af hjemmet med flotte stikkontakter på væggene. En ny variant af designserien LK FUGA PURE har nemlig set dagens lys. Den byder på en elegant kombination af sort og hvid, som skiller sig ud med et markant og defineret udtryk.

LK FUGA PURE er Lauritz Knudsens luksuriøse linje i FUGA-familien og kendetegnet ved eksklusive materialer og elegante rammer i stål eller glasfinish. Den nye sort/hvid variant er bygget op med en sort glasramme på hvid baggrund. Sammen med hvide tangenter giver det LK FUGA PURE et helt unikt look.

“LK FUGA PURE er skabt til arkitekttegnede hjem og virksomheder, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Kombinationen af sort og hvid giver nye muligheder for at sætte prikken over i’ét,” siger produktchef Mark Bitsch fra Schneider Electric Danmark, der står bag varemærket Lauritz Knudsen med de velkendte LK FUGA-produkter.

Den nye sort/hvid-variant af LK FUGA PURE fås i 10 forskellige størrelser.

Mød det nyeste medlem af LK FUGA PURE-familien – og alle de andre, flotte LK FUGA designserier – på http://www.lk.dk/fuga/design

Pure ramme
Pure-rammer i elegant sort/hvid kombination