Bisco Vægte A/S

Ny serie af førsteklasses laboratorievægte – SYNERGY LAB fra RADWAG®

Innovativ linje af laboratorievægte og vejeapparater til den professionelle bruger.


SYNERGY LAB-linjen består i dag af 12 ultramikro-, mikro-, analyse- og præcisionsvægte. Produktlinjen er udstyret med adskillige funktioner, der forbedrer den daglige driftskomfort og garanterer den mest præcise og nøjagtige vejning. Nogle af de vigtigste funktioner er bl.a.:

Smart Minimum Weight
Funktion der automatisk justerer opløsningen af den vejede masse, hvilket forbedrer mindstevægten med 30 %.

CRF 21
SYNERGY LAB-serien overholder 21 CFR Del 11. Fuld databeskyttelse sikres vha. avancerede adgangskodeindstillinger, verifikation ved login, backup af data, ændringer gemmes i en Audit Trail-fil, automatisk log-out m.m.

Nem at rengøre
Vejekammerets specielle design uden kanter gør det nemt at holde enheden ren. Derudover kan vægten samles og skilles ad uden brug af værktøj.

Fjernstyring via mobilen
Med appen RADWAG® Connect er det muligt at sende data fra vægten til en mobil iOS- eller Android-enhed. Trådløs forbindelse mellem indikatoren og vægten gør det muligt at betjene vægten, selvom den er placeret i f.eks. et røgskab.

Antistatisk vejekammer
En indbygget ionisator og en speciel antistatisk belægning på glaspanelerne eliminerer den elektrostatiske indflydelse på vejeresultatet. Ionisatoren styres vha. et vejeinstrumentpanel, og en blå LED-diode lyser, når ionisatoren er tændt.

Innovativ 2-punktsjustering
Nyt justeringssystem sikrer den højeste målepræcision og minimerer linearitetsfejl, mens det giver pålidelige resultater for hele måleområdet.

Reflex Level System
Et automatisk nivelleringssystem sikrer:

  • Jordhældningstest
  • Automatisk vægtnivellering
  • Kontrol af korrekt nivellering
  • Bekræftelse af korrekt vægtnivellering i justerings- og vejerapporter.

 

For yderligere information, kontakt venligst Produktchef Ole Stuckmann på tlf. +45 2015 8814 eller e-mail os@bisco.dk

Læs mere på Biscos hjemmeside: https://bisco.dk/nyheder2/4-ny-serie-af-foersteklasses-laboratorievaegte–nbspsynergy-lab-fra-radwag/