Ny pneumatisk trykswitch gør det lettere at overvåge tryk

PAC50- Elektronisk tryksensor til pneumatikapplikationer
PAC50- Elektronisk tryksensor til pneumatikapplikationer

SICK’s nye PAC50 giver overskuelig kontrol af pneumatisk tryk. Displayet viser væsentlige driftsdata og kan indstilles til at skifte farve, hvis trykket bevæger sig uden for de indstillede grænseområder.

PAC50 anvendes til overvågning af trykluft og måling i maskiner og systemer, trykmåling i luft og i tørre ikke ætsende gasser og vakuumkontrol i håndtering og robotapplikationer. Sensoren er meget nem at indstille via de tre store funktionstaster og en intuitiv menu.

PAC50 tilbyder op til to digitale udgange og en valgfri analog udgang i kun én enhed. Sensoren har indbygget IO-link, som gør det lynhurtigt at uploade eller downloade parametre i tilfælde af udskiftning eller justering af sensoren: Dette reducerer nedetiden markant. PAC50 er ideel til brug i industrielle miljøer på grund af dets vandtætte hus med tæthedsklasse IP 65/IP 67.

Fleksibel installation:
PAC50 har en tryktilslutning i bunden af huset som leveres med G ¼” gevind eller en push-in fitting til 4 mm pneumatisk slanger. PAC50 har også en anden tryktilslutning med G ¼” gevind på bagsiden af huset. Derudover har PAC50 en integreret DIN-skinne montering eller et vægmonterings-kit og ramme til panelmontering er tilgængeligt som tilbehør.

 

Information
Tlf. : +45 4582 6400 |  sick@sick.dk

Læs mere: sick.dk/pac50