SICK

Ny Ø18 sensorserie giver bedre detektering og baggrundsafblænding

cylindrisk-fotocelle-gr18

SICKs nye cylindriske Ø18 fotocellefamilie, GR18, er fremstillet med den seneste SIRIC® chipteknologi, hvilket sikrer høj immunitet overfor fremmedlys, solid baggrundsafblænding og en markant forbedret detektionsevne. GR18 leveres i alle versioner, hvilket er et stort plus for alle, der har produktionsapparat med runde Ø18 fotoceller.

 

>> Den største fordel ved runde, cylindriske fotoceller har altid været det simple faktum, at et Ø18 mm hul er nok til lynhurtigt at montere sensoren. Enten hvor fotocellen monteres i et simpelt vinkelbeslag i kanten af transportbanen eller direkte i maskinens. Få sekunder er nok til at afmontere og genplacere en ny sensor. Ulempen ved de cylindriske sensorer har været, at de aldrig har budt på banebrydende eller sågar moderne teknik.

G18 nyeste teknologi
SICKs SIRIC® teknologi er markedsførende og anerkendt som den mest optimale løsning når optiske sensorer skal løse krævende opgaver i industrien. Digital signalprocessering har afløst gammeldags analoge komponenter, og derved kan avancerede algoritmer benyttes til undertrykkelse af fremmedlys og bedre detektering af udfordrende emner.
Med den komplette sensorserie GR18 leveres den nyeste teknologi i det populære hus. Der findes simpelthen alle de versioner som kendes fra almindelige sensortyper med firkantet hus.
For hver enkelt sensortype kan hus leveres henholdsvis i metal eller plastik, i kort eller langt hus, med lige eller vinklet optik og med stik eller kabelforbindelse. Resultatet af alle disse valgmuligheder bliver at GR18 serien kan opfylde de fleste behov.

Bedste baggrundsafblænding i Ø18 design
Ofte har Ø18 sensorer fejlet ved tasteopgaver på udfordrende emneoverflader. Med introduktion af ny LED senderlampe og effektiv digital beregning af tasteafstanden er cylindriske sensorer for første gang på linje med kvadratiske typer. 
GR18 serien afløser alle SICKs tidligere serier og derved kan alle nye applikationer løses med den nye sensortype. Udover et stort teknologisk spring fremad, er prisen også blevet mere attraktiv. 
Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

Onlinekatalog: > Cylindrisk sensor GR18

Videoer:         > Se videoer her