Ny nordisk chef

Telemecanique nordiske team får ny leder.

39-årige Christian Balle er udnævnt som Northern Europe Cluster Leader hos Telemecanique Sensors. Han skal lede det succesfulde Telemecanique-team i Norden, og får desuden ansvaret for at opbygge det baltiske marked.

Christian Balle har de seneste otte år været hos Schneider Electric, og kommer med en mangeårig erfaring fra produktmarketing og key account mangement indenfor industri og automation.
I dag ønsker vores kunder ikke blot en leverandør, men en samarbejdspartner, så de altid får den rigtige løsning. Vi oplever også, at vores kunder er nysgerrige på fremtiden og nye teknologier, og det ser vi frem til at hjælpe dem i gang med, slutter Christian Balle, ny nordisk chef hos Telemecanique.

Fakta:
Telemecanique Sensors blev grundlagt for over 90 år siden, og er i dag specialiseret i sensorer og sensorrelateret teknologi.

Telemecanique Sensors er en global aktør via Schneider Electric, og er til stede i mere end 20 lande med produkter distribueret over hele verden gennem et bredt netværk af partnere, samt tekniske specialister, bl.a. i de nordiske og baltiske lande.

Kontaktinfo:
Christian Balle, 28 99 15 43
Northern Europe Cluster Leader, Telemecanique Sensors

Læs mere om Telemecanique.