Active Communication

Ny CAD for MAC – iCADMac 2018

ICADMac 2018

Nyhed som hitter MAC folket!

ProgeSOFT SA har netop frigivet iCADMac 2018 for brugere af MAC computere. iCADMac er skabt for 2D/3D DWG/ DXF CAD design for generel teknisk dokumentation til MAC-platformen. Den nye version indeholder en lang række nye CAD Design værktøjer og supportere nu formatet DWG 2018.

Test iCADMac!!!

Klik Download for at hente ICADMac 2018 fuld version for at prøve den i 30 dage.

 Download iCADMac

 

Denne store udgivelse er et spændende øjeblik, der er længe ventet af MAC-brugerne, som gerne vil beholde AutoCAD brugerfladen og samtidigt være fri for at betale til dyre subscription licensløsninger.
iCADMac 2018
tilbyder et væld af nye funktioner, kommandoer og muligheder, der har udvidet CAD-tegningsfunktioner kombineret i en CAD-pakke med en række praktiske tilføjelses-programmer, inkluderet gratis værktøjer såsom PDF til DWG Converter, blokbiblioteker med over 20.000 blokke, 3D PDF eksport, Traceparts og Cadenas portaler integration med fri adgang til tusindvis af blokke mv.Den nye version læser DWG 2018 og understøtter MAC OS fra El Capitan til High Sierra.
iCADMac 2018 brugere vil få en stor oplevelse med den nye brugergrænseflade optimeret med smarte dialog-bokse, som gør softwaren nem at bruge; forbedrede menuer til mere effektiv udarbejdelse med langt færre klik, især takket være mere komplette og funktionelle kontekstmenuer. Og endelig, nyd det nye mørke tema!
Se video om iCADMac 2018 – klik her

ICADMAC 2018 NYE FUNKTIONALITET:

Effektiviser designarbejdet med de nye AutoComplete-funktioner med forslagsliste:

  • Hurtig og nem geometrisk redigering via multifunktionelle EntityGrips med kontekstlige genvejsmenuer
  • Nye muligheder i polylineartering (tillade at aftage polylinens bredde, vende retningen, indsætte et ekstra midpoint-hjørne, konvertere et polylinesegment til en lysbue eller en linje)
  • Standardlag for lukker og dimensioner gennem HPLAYER- og DIMLAYER-systemvariablerne
  • Trim skravering og gradienter med Trim og PowerTrim kommandoer (trimmede lukker forbliver associative og opfører sig som en enkelt enhed)
  • Opret skravering ud af billeder, blokke, eksterne referencer og wipeout objekter med den nye SuperHatch-kommando
 

Læs mere om iCADMac 2018 

God Jul og Godt Nytår

Med venlig hilsen
Active Communication
Jens Brogaard

Telefon: 7564 3399

E-mail: jb@com-server.net

Web: https://progecad.dk