Ny 3D snapshot sensor – Avanceret måleteknologi finder vej til SICK’s robuste industri kameraer

 

Visionary-T Mini CX, er et nyt industrikamera, som er pakket med nyeste 3D-teknologi. I et partnerskab med Microsoft, har SICK produceret high end 3D time -of-flight sensorteknologi i en kompakt industriel sensor.

Microsoft har i en længere periode været førende indenfor sensorteknologi, som bidrager med meget høj kvalitet 3DToF sensordata til kommerciel anvendelse. I et partnerskab mellem SICK og Microsoft, har ingeniører formået at flytte denne avancerede teknologi til industrien, hvor SICK sørger for det mekanisk robuste IP65/67 metalhus design, samt et kompakt design med tilslutningsteknologi og software trimmet og optimeret til krævende industrielle formål.

I applikationer med krav til lang rækkevidde, hvor det skal sikres pålidelig detektion samt datakvalitet, selv på meget mørke objekter, byder Visionary-T Mini CX  på optimeret dynamisk range (HDR), som ved en billedhastighed på imponerende 30 Hertz gør det muligt at opnå en rækkevidde på op til 9 meter, med en optisk åbningsvinkel på hele 60×70 grader med markedets højeste målenøjagtighed.

Sensoren fås med streaming data interface designet til en bred anvendelse, og kan tænkes ind i design af antikollision, detektion, styring, måling og procesovervågning og 3D visionopgaver.

Visionary-T Mini CX  – Ny 3D sensor ser verden i 3D med imponerende detaljerigdom og målenøjagtighed

Mere information

Ring: 4582 6400
> Gå direkte i produktkataloget: sick.dk/visionary-t-mini
Skriv til: teknik@sick.dk