Nu udvides LK OPUS 74-sortimentet i antracitgrå

LK-OPUS74 i antracitgrå på bygningsfacade

Som svar på den overvældende interesse udvider Schneider Electric nu LK OPUS 74-sortimentet med flere afbrydere og stikkontakter samt adaptordæksler i den moderne antracitgrå farve, som stadig bliver mere populær blandt danskerne.

En samlet løsning til udendørs installationer
Det betyder, at der nu tilbydes en samlet løsning til udendørsinstallationer i den flotte og elegante mørkegrå nuance, som imødekommer efterspørgslen på mørkt udendørsmateriel og passer til udseendet udtrykket på mange moderne boliger og bygninger. LK OPUS 74 i antracitgrå matcher nemlig både mure i mørkere nuancer, ligesom de står som en flot kontrast til mere lyse sand- og grålige nuancer. Udover de designmæssige fordele ved nuancen, så gør farven også, at snavs og smuds bliver mindre synligt.

Ligesom produkterne i LK FUGA-sortimentet, er LK OPUS 74- sortimentet fremstillet af PVC- og halogenfri materialer.

Robust funktionalitet til udendørs brug
LK OPUS 74-serien består af afbrydere, stikkontakter, sensorer og signallamper, og dækker behovene til alle installationer, hvor der kræves en robust og solid løsning. Disse fungerer derfor perfekt som udendørs stikkontakter til havearbejdet, eller som udendørs PIR sensor, til når man f.eks. kommer sent hjem og skal finde vej i mørket. Alle komponenter kan enten monteres udvendigt på væggen eller planforsænket i væggen.

Et ekstra tip:
Sammen med LK Membrandåsen og LK lågesæt til målerskab samt svøbet for planforsænket målerskab er det nu muligt at gennemføre en komplet antracit-løsning til udendørs el-materiel.

Læs mere om nyheden her