Nu er endnu et IHC-kursus blevet digitalt

Online e-læring om IHC

Nu er endnu et IHC-kursus blevet digitalt – find det på viden.se!

Tidligere på året lancerede vi vores første IHC-kursus som e-læring – LK IHC Control – Kom godt igang. Nu er kurset LK IHC Control  – kom videre, også blevet digitalt og er allerede tilgængeligt på vores Uddannelsescenter, viden.se.com.  Bag e-læringen står vores Smart Home-eksperter med mange års erfaring.

De to digitale kurser giver dig opdateret viden på de enkelte dele af IHC-systemet og det bedste værktøj til installation eller renovering af de ca. 60.000 LK IHC-installationer, der findes i Danmark.

Find den nye e-læring her

IHC – det velkendte Smart home system

IHC står for Intelligent House Concept og med LK IHC Control kan du tilbyde dine kunder et intelligent styringssystem i hjemmet, der kan mere end blot at tænde og slukke for kaffemaskinen. LK IHC Control tilbyder smarte integrerede løsninger i forhold til styring af hhv. lys, varme, ventilation og alarmer.

Hvor som helst – når som helst

E-læringerne erstatter vores velkendte to-dages grundkursus og giver dig således muligheden for altid at være opdateret forud for en opgave, da du kan tage kurserne lige når det passer dig. Du skal dermed ikke længere vente på en ledig kursusplads.

Det er nemt og det er gratis!

På vores Uddannelsescenter – viden.se.com – har vi samlet alt omkring LK IHC på én side. Du skal derfor ikke bruge tid på at lede efter dét, du vil lære om. Her finder du også to webinarer og en række videoer om Funktionsblokke-programmering: https://viden.se.com/pages/73/lk-ihc-control

Og så er alle vores IHC-kurser gratis. Det eneste, det kræver fra dig er, at du registrerer dig som bruger på siden, så er du klar til at lære mere. Her kan du også selv bestemme, om du ønsker at modtage nyhedsbreve fra os omkring netop dette emne.