Phoenix Contact A/S

Netværk management software

Version 2.0 af management softwaren FL Network Manager fra Phoenix Contact er blevet frigivet med nye, nyttige funktioner. Udover de allerede kendte egenskaber som netværksscanning, tildeling af IP-adresser og firmwareopdatering understøtter softwaren nu også multi-device konfiguration, som giver mulighed for at konfigurere flere enheder på samme tid med blot få klik.

Derudover er softwaren blevet udvidet med SNMP scripting. Ved at bruge SNMP scripting kan alle SNMP-kompatible enheder konfigureres og diagnosticeres uafhængigt af producent. SNMPv3 support sikrer, at krypteret kommunikation mellem netværk og netværkskonfiguration er muligt. FL Network Manager er beskyttet af password og kryptering på projektniveau, så kun autoriserede personer har adgang, og dermed øges sikkerheden.

Siden oktober 2018 har softwaren været tilgængelig i Phoenix Contacts e-shop, hvilket gør licenshåndtering væsentligt enklere.

For at få et indtryk af softwaren kan du downloade den aktuelle version i en demoudgave. Derudover findes der mange tutorials på YouTube, hvor du kan få større kendskab til softwaren.

 

Se mere om FL Network manager på vores You Tube kanal

Se det store udvalg af innovativ software