MultiScan 100 – en lidar-schweizerkniv

Fleksibelt teknologisk design til enhver opgave. 

Hardwaren er opbygget med et nyt unikt og fleksibelt optisk konceptdesign, som gør det muligt at levere scanneren udstyret med forskellige optiske elementer tilpasset mange forskelligartede opgaver, der forekommer i industrien.

Scanneren optager som standard data i en 360-graders åbningsvinkel med en rotationsfrekvens på 20 Hz i afstande på op til 60 meter med SICKs unikke og robuste multiekkoteknologi. Det fleksible hardwarekoncept gør det muligt for SICK at udstyre MultiScan100 med flere forskellige optiske elementer tilpasset applikationer. Der kan eksempelvis ændres på antallet af scanningslag, vinkelopløsningen, som kan gå ned til 0,125 grader, samt strålernes spredning og placering i scannerens måleområde for optimal tilpasning til applikationen.

Hardwaren byder på meget kompakte byggemål på kun 98 x 99 mm, og med konfigurationer for tæthedsklasserne IP65/IP67/IP69 får man et design, som fungerer i selv de hårdeste betingelser. MultiScan er designet med bred driftsspænding på 10-30 volt DC samt en høj shock and vibration rating, hvilket samlet set gør løsningen velegnet til brug til mobile opgaver samt batteridrevne køretøjer.

MultiScan 100 understøtter installation af forskellige softwarefunktioner, således at scanneren selvstændigt har logiske algoritmer såsom objekttracking, detektion af afgrunde, objektgenkendelse og 3D-antikollision.

Applikationerne til MultiScan 100 er ligesom scanneren selv meget fleksible og tæller opgaver både indendørs og udendørs samt på selvkørende robotter eller kommercielle applikationer såsom persontællerløsninger.

Mere Information

Få alle detajler og specifiaktioner her: https://www.sick.com/dk/da/sikkerhedslysbomme/flerstralede-sikkerhedslysbomme/detem/c/g422854

Ring:  +45 45826400

Skriv: teknik@sick.dk