EOT – Electronics of Tomorrow

Mød Jesper Buch – grundlæggeren af Just-Eat – på EOT – Electronics of Tomorrow

Grundlæggeren af bl.a. Just-Eat og Miinto fortæller om sin vej fra grøn iværksætter til succesrig forretningmand og deler ud af sine erfaring med iværksætteri og hvordan han har opnået succes med de projekter, han har kastet sig ud i.

Torsdag d. 02.11.2017 kl. 13.00 går Jesper Buch, iværksætter og grundlægger af bl.a. Just-Eat på IDA-scenen på EOT og holder sit oplæg “KICK-ASS – Fra kælder til milliard”.

Kort om oplægget:
I det spændende og medrivende foredrag hører du Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie om, hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han mødte på sin vej til den store succes.

Arbejdsglæden, dit drive og dit engagement skal være enorm, hvis du skal opnå succes som iværksætter. Jesper fortæller om både modgang og medgang og deler ud af sine egne erfaringer i form af mange guldkorn, du selv kan bruge;
• Hvad var det der gjorde, at JUST-EAT blev til den succes, det blev?
• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Jesper Buch er desuden TV aktuel i ”Løvens hule” – DR’s populære iværksætterprogram hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.