Modulære all-in-one industri-pc’er til mange forskellige applikationer

Med alle Phoenix Contacts All-in-one (AIO) IP 65 tætte industri-PC’er er der skabt en meget modular løsning leveret i et helt lukket, trykstøbt aluminiumshus, tilpasset behovet til moderne

Modulære all-in-one industri-pc’er til mange forskellige applikationer

betjeningsløsninger. Løsningen fås med forskellige CPU’er og Profisafe. Den nyeste sensorgeneration gør det endda muligt at betjene skærmen med kraftige handsker på. Glasoverfladen øger den kapacitive teknologis robusthed overfor kraftige rengøringsmidler og skarpe genstande.

De fås med forskellige displays fra 15,6” til 21,5” så der kan vælges den rette størrelse til den aktuelle opgave.

AIO-komponenterne har kraftige Intel Core i5 processorer, så de kan udføre meget krævende opgaver som maskinkontrol, procesvisualisering eller kvalitetssikring. På trods af de kraftige CPU’er er industri-pc’erne designet uden ventilator, hvilket forbedrer deres anvendelsesområder og systemrådighed.

AIO komponenterne er pladsbesparende, da de fuldstændig lukkede huse eliminerer behovet for ekstra kabinetter og kan monteres på stander, bærearm eller maskine med Vesa 100 beslag. På forespørgsel kan et keyboardmodul udvide industri-pc’en med op til 11 taster eller switche, som kan anvendes til USB-tilslutninger, key switches eller andre funktioner. Hvis brugeren ønsker at integrere betjeningsløsningen i et eksisterende Profinet netværk, fås en gigabit switch med Profinet og Profisafe funktioner til forsendelse af data. Et signallys kan også nemt integreres i betjeningskonceptet.

 

HMI’er og industri-pc’er