Phoenix Contact A/S

Mobilrouter med WLAN interface

Med den nye router TC 4102T-4G EU WLAN udvides serien af industrielle mobilroutere fra Phoenix Contact med et WLAN-interface, flere I/O’er og yderligere software funktioner.

Denne variant har et WLAN-interface, som betyder, at det kan konfigureres som et access point for at tilslutte til trådløse systemkomponenter, der er placeret i nærheden, eller for at gøre det muligt for teknikere at opnå trådløs adgang til processen på stedet. Som klient fungerer WLAN interfacet som et parallelt eller fejlsikkert alternativ til Ethernet portene, som kan kobles mellem LAN/WAN for at få adgang til internettet.

I tilfælde af fejl ændrer systemet automatisk til WLAN eller mobilkommunikation eller udvider båndbredden for dårligt kablede forbindelser. Derudover har den nye enhed flere digitale indgange og udgange samt ekstra softwarefunktioner som GRE, L2TP, PPTP samt en intern MIB til SNMP.

TC-routerne er mobilroutere til infrastruktur-applikationer, som forbinder understationer eller maskiner, som er bredt ud, til kontrolrummet via VPN. Globalt tilgængelig LTE mobilkommunikationsteknologi muliggør alt fra fjernkontrolprotokoller til videooverførsler.

 

Mere om Industrial WLAN