Meget kompakt Ex i signalbehandling med SIL 3 funktionel sikkerhed

De nye egensikre varianter af MINI Analog Pro skilleforstærkere og måleværdikonvertere fra Phoenix Contact tilbyder eksplosionsbeskyttelse og funktionel sikkerhed i et kompakt design. Produkterne dækker alle opgaver med støjfri signaloverførsel, sparer plads og sikrer sikkerheden for ansatte, miljøet og systemet på samme tid.

Skilleforstærkerne og måleværdikonverterne har mange internationale Ex godkendelser til brug i alle Ex zoner og til både støv og gasarter. Derudover muliggør minegodkendelse, et udvidet temperaturområde på -40°C til +70°C og dokumenterede krav til højdedriftsområder op til 5.000 m anvendelse i særligt krævende miljøer. Alle Ex skilleforstærkere i MINI Analog Pro programmet har SIL-certificering og tilbyder et omfattende udvalg til alle applikationer op til SIL 3 1oo1 (one out of one).

Sammenlignet med SIL 2 komponenter har det en positiv indflydelse på beregningen af det sikkerhedsrelaterede målekredsløb. Det betyder en forlængelse af proof test intervaller, mulighed for 1-kanals opsætning, og du undgår samtidig behovet for redundant opsætning af et andet kontrolkredsløb.

 

Ex i skilleforstærkerne i MINI Analog Pro serien er ikke kun pladsbesparende hvad angår deres bredde – de er det også i højden mellem kabelkanalerne: Juletræsformen giver gaver i form af adgang til de integrerede afbrydelsesfunktioner på signaler og forsyning samt til alle terminalerne i vilkårlig rækkefølge, selv på trange steder.

Derudover gør stikbare klemmer og forsyningsdistribution med TBUS DIN-skinnestik installationen fleksibel og nemmere. Måling af strømsignal under drift og uden om montering af ledninger og et bredt udvalg af konfigurationsmuligheder gør idriftsættelse og service mere enkel. Gateways i produktlinjen kan bruges til at integrere op til otte forskellige analoge og digitale signaler i industrielle bussystemer og netværk uden forstyrrelser. App’en Signal Conditioner understøtter nem identifikation og konfiguration af produkterne samt online overvågning af procesværdier.

Andre digitale egenskaber er digital tagging via NFC (Near Field Communication), et digitalt navneskilt og muligheden for at hente certifikat for fabrikskalibrering via en QR kode.

Mere information