Mangler du lidt gnister i parforholdet?

Topnoglesaet

Så er det ikke vores gnistfrit værktøj, du skal have fingrene i…

 

Stjernekastere, romantiske middage, blød musik i ørerne, gaver og dans. Du kan få gnisten tilbage i parforholdet på mange måder – dog ikke med gnistfrit værktøj fra DENIOS. Så hvis du søger efter at få gnisten tilbage i parholdet, er du desværre gået forkert.

 

MEN! Hvis du står og mangler værktøj, som er sikkert at anvende i Ex-zoner, er du derimod kommet til den rette. Hos DENIOS har vi nemlig et bredt udvalg af gnistfrit værktøj, og stemningen på arbejdspladsen (og i hjemmet) bliver bare bedre, når alle har deres øjenbryn.

 

Gnistfrit værktøj

Vores gnistfrit værktøj er certificeret til zoner med brændbare eller let antændelige dampe, støv eller væsker i henhold til ATEX 1999/92/EG. Dette gælder blandt andet Ex-zone 1 og Ex-zone 21.

 

Gnistfrit værktøj til en hel værktøjskasse

Nu kan det godt være, at vi kommer til at prale lidt, men har du set, at du kan fylde en hel værktøjskasse med forskelligt gnistfrit værktøj fra os (altså DENIOS)? Så mangler du en økse? Tjek, sådan en har vi. Mangler du en topnøgle? Tjek, sådan en har vi også. Mangler du en børste, skruetrækker, specialnøgle eller hammer? Tjek, tjek, tjek og tjek. Dem har vi også.

Vores udvalg af gnistfrit værktøj

Vores udvalg af gnistfrit værktøj kan du ikke bruge til at fyre op for parforholdet, men hvis du undgår at brænde dine øjenbryn eller dit overskæg af, så kan det være, at din anden halvdel stadig vil kendes ved dig. Så er du allerede der et skridt nærmere at finde gnisten i parforholdet igen.

Hvad skal du vælge af gnistfrit værktøj?

I tvivl om hvad du skal vælge af gnistfrit værktøj? Du kan selvfølgelig altid vælge det hele, men hvis budgettet ikke helt er enig med dig, kan du se vores udvalg her:

 

Meget mere viden på hjemmesiden

Vil du vide mere om gnistfrit værktøj? Så kan du smutte forbi vores hjemmeside. Her kan du se hele vores udvalg af gnistfrit værktøj, og du kan læse meget mere om, hvordan vi ikke kan fyre op for dit parforhold.