Løsningen til præcis måling op til 1 meter

Den nye displacement-afstandsmåler fra SICK er en stand-alone løsningen til finmåling af emner uanset overflade og farve op til en meter. OD1000 afstandsmålere sikrer nem opsætning og stor brugervenlighed.

 

Med en rækkevidde på op til 1 m sætter afstandsmåleren OD1000 nye normer for præcis afstandsmåling ved hjælp af triangulation. Den store uafhængighed af overfladebeskaffenhed, farve og objektstruktur sikrer god performance, problemfri produktionsproces såvel som høj produktivitet i mange forskellige applikationer. Parametrering udføres via indbygget display eller via IO-LINK interface, fra PLC eller PC som benytter SICKs gratis brugerprogram SOPAS. Det tydelige OLED-display med kun fire betjeningstaster gør idriftsættelsen nemmere og optimerer maskinens driftssikkerhed. Som stand-alone enhed med integreret analysefunktion, IO-Link-interface og tillægsfunktioner letter OD1000 integrationen i maskinen, sparer ekstra ressourcer til analyse og baner vejen for en fremtidssikret produktion.

Indbygget er f.eks. funktion til tælling af emner blot ved forskel på højde, kaldet ’edge height jump, som er uafhængig af hvor i måleområdet emne optræder.

Med både Easy og Advance menu adgang i SOPAS kan sensoren opsættes af operatører såvel som teknisk personale. IO-LINK interface som understøtter den nyeste kommunikations hastighed COM3 tillader både parametrering, diagnosticering og til dels proces data via PLC adgang. Fortrækkes analoginterface fås dette med 16 bits opløsning og både som V/mA.

 

Høj linearitet øger mulighed for bedre målenøjagtighed over hele måleområdet.

SICK tilbyder at vurdere opgaver direkte på indbygningsstedet og testfase med låneudstyr.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk  |  Ordre: ordre@sick.dk

> Online produktkatalog