LFR sickWave: Brilliant – 30 m niveaumåling i væsker med 80

LFR er en free-space radarsensor beregnet til kontinuerlig niveaumåling på op til 30 meter. Sensoren er oplagt til fødevareindustriens store beholdere, røre- og aflejringsbeholdere, koncentreringsanlæg og fyldetanke. Hør mere på J7134 til Foodtech

>> Freespace radar er et berøringsfri målesystem, hvis funktion er baseret på time-of-flight-metoden (ToF). LFR måler afstande på op til hele 30 meter fra referencepunktet (procestilslutning) til væskens overflade. Dens antenne udsender radarimpulser på 80 Ghz, som reflekteres fra væskens overfladen og derefter modtages igen af radarsystemet. LFR måler alle former for væsker og er ekstremt pålidelig over for ude fra kommende interferes, skum, dampe og aflejringer. Den måler i procestemperaturer fra -196°C til +200°C med procestryk fra -1 til 25 bar, og har i versionen med rustfrit hus en tæthedsklasse på IP69, hvilket sammenlagt gør den velegnet til fødevareindustrien.

Med den berøringsløse 80 GHz radarteknologi og en række tilvalgsmuligheder til antennedesign, procestilslutninger og husdesign er LFR SicWave nem at sætte i drift og vedligeholdelsesfri.
Der er ikke behov for kalibrering af det medium, som der måles på, hvilket både spare tid i opsætning og omstilling ved ændring af væsker i en tank.

HART-kommunikation og WPAN-forbindelse letter service og diagnose på enheden og betyder, at den er bedst muligt forberedt til I4.0-applikationer.

Mere information

Ring: 4582 6400

> Se alle typerne og meget mere

Skriv til: teknik@sick.dk