Kraftige security-routere til OT netværk

Security-routerne fra mGuard produktprogrammet fra Phoenix Contact beskytter dit industrielle OT netværk mod uautoriseret adgang fra både mennesker og malware. De nye FL MGUARD 2105 og FL MGUARD 4305 varianter med integreret switch blev præsenteret for første gang på SPS messen i 2023.

De nye Gigabit security-routere gør et muligt at kontrollere og sikre kommunikation inden for et produktionsnetværk. Maskiner, systemer og anlæg vil være beskyttet mod cyberangreb og manipulation.

mGuard produktprogrammet har en høj hastighed. Enhederne opnår en datagennemgang på næsten 1 Gbps. Det betyder, at mGuard security-routere sikrer et højt sikkerhedsniveau uden at gå på kompromis med netværksydelsen. Udover den høje hastighed har routerne omfattende sikkerhedsfunktioner, inklusiv en integreret firewall, som filtrerer datatrafikken i netværket. Uønskede kommunikation og adgangsforsøg i netværkskomponenter blokeres. Ved at opdele netværkene er det også muligt at tjekke og kontrollere udvekslingen af data mellem de individuelle segmenter. Det vil sige, at de individuelle netværksdele er beskyttet mod store datamængder, netværksoverbelastning og uautoriseret adgang. Sikker fjernvedligeholdelse er også mulig med mGuard security-routere. Krypteret VPN kommunikation gør maskiner og systemer i stand til at blive vedligeholdt remote via ethvert netværk. En firewall funktion in VPN-tunnelen øger sikkerheden yderligere. De nye varianter er ideelle for maskinbyggere og systemproducenter samt systemoperatører.

Mere om FL mGuard