Kortere sikkerhedsafstande med hurtigt sikkerhedsrelæ

Når det drejer sig om at vælge det rigtige sikkerhedsrelæ, kan en hurtig responstid medføre store gevinster i forhold til produktiviteten. Derfor har SICK udviklet den nye serie af sikkerhedsrelæer kalde ReLy med en responstid på kun 10 ms

 

>> SICK’s nye sikkerhedsrelæer ReLy opfylder de fleste behov for overvågning af sikkerhedsfunktioner eller sikkerhedssensore op til PL e (EN ISO 13849) og SIL3 (IEC 61508) med et udvalg af kun fire produkter, samtidig med at de bliver enklere at vælge, installere og vedligeholde.

SICK’s serie af sikkerhedsrelæer ReLy mere end halverer responstiden i forhold til andre sammenlignelige sikkerhedsrelæer, hvilket reducerer de tilsvarende sikkerhedsafstande. Selv en lille reduktion i sikkerhedsafstande kan resultere i en betydelig samlet stigning i produktiviteten på en maskine.

Tilføjelsen af en “reset-nødvendig” -udgang til ReLy-relæerne og den indbyggede diagnostik via LED-lamper muliggør en nem vedligeholdelse med en minimal nedetid.

ReLys smalle indbygningsmål med en bredde på kun 18 mm kræver en minimal plads i styreskabet. Med frontmonteret ledningsføring via et aftageligt stik sikrer en enkel opsætning og en hurtig udskiftning.

SICK ReLy OSSD1 er beregnet til sensorer med OSSD-udgange og integrerede reset- / EDM-funktioner, og det er især velegnet til avancerede AOPD-enheder såsom sikkerhedsscannere og avancerede lysgitre. SICK ReLy OSSD2 kan man tilslutte en reset lampetrykknap via en ind- og udgang, og er velegnet til sensorer med OSSD-udgange, men uden reset- / EDM-funktioner som simple AOPD-enheder, sensorer og dørlåse.

ReLy EMSS1 giver mulighed for mekaniske kontakter som nødstop og dørkontakter, mens ReLy HAND1 er designet specielt til 2-hånds sikkerhedsbeskyttelsesmoduler i henhold til EN574.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 

Onlinekatalog: > ReLy

Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.

Samlet nyhedssoverblik direkte i indboksen: Nyhedsbrev

Seneste nyheder fra SICK A/S, følg os på Linked-in