Kompakt industri-pc med valgfrit udstyr

Den nye ultrakompakte industri-pc, VL3 UPC, fra Phoenix Contact har en 6. generation Intel Atom processor (tidligere Elkhart Lake) i dual-core eller quad-core varianter, den nyeste DDR4 RAM og integrerede, allerede installerede non-volatile solid-state disk.

Systemerne afkøles passivt. I basiskonfigurationen har de et DisplayPort 1.4 interface til højtopløste displays med multi-stream transport til samtidig forsyning af flere displays med signaler. Derudover har alle komponenter to 2,5 Gb Ethernet interfaces og high-speed USB 3.1 porte. Den konfigurerbare del kan udvides af to serielle interfaces, som kan indstilles som RS-232/422/485. WLAN (a, b, g, n) og fås som konfigurationsmulighed i 100x100x50 mm basishuset. Til montering findes der DIN-skinne eller vægmontering med monteringsbeslag.

Der findes også to udvidelsesmoduler, som øger industri-pc’ens højde med 30 mm. Den første udvidelsesmulighed giver to ekstra 2,5 Gb Ethernet porte, en M.2 socket og et M.2 interface til solid-state disk. En anden udvidelsesmulighed er et 4G/LTE modem, som også omfatter et M.2 interface til solid-state disk. Dette udvidelsesmodul er allerede klargjort til fremtidige 5G modemmer.

Mere info og produktliste