Kom helt tæt på de seneste robotteknologier til Bin-Picking den 12. september

Her kan du møde teknologi-leverandører og specialister til en dag med oplæg, netværk og demonstration af spændende robotteknologi. Du vil få viden om, hvordan ny robotteknologi kan integreres og anvendes i produktionen.

SICK præsenterer en række nye smarte Bin-Pick-løsninger, som vi har inviteret produktchefen for SICKs robot-guidance world wide til at komme og fortælle om.

Desuden vil Teknologisk Institut introducere deres arbejde med 3D-bin-picking og order fulfillment. Universal Robots kommer og fortæller om Cobot-løsninger baseret på URCaps, og OnRobot vil introducere gribere, der kan løse den praktiske opgave med at gribe dine emner.
Efter præsentationerne vil der være en spændende live robotcelle i aktion og mulighed for direkte diskussioner med eksperter.

Arrangementet finder sted tirsdag den 12. september i Forskerparkens Auditorium i Centerbygning Forskerparken 10 5230 Odense.

Agenda

  • 08:30 Ankomst og kaffe
  • 09:00 Præsentation af SICKs Bin-Pick løsninger af Nimal Kailasanathan, produktchef for SICKs robot-guidance world wide fra SICK
  • 10:15 Oplæg omkring 3D-bin-picking og order fulfillment, Teknologisk Institut
  • 10:35 Oplæg omkring griberteknik, OnRobot
  • 10:55 Oplæg omkring UR-robotter, Universal Robot
  • 11:15 Besøge workshop
  • 12:00 Frokost

Vi ser frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen udforsker de innovative muligheder, som BinPick tilbyder. Tøv ikke med at tilmelde dig arrangementet og deltage i denne unikke mulighed for at opdage potentialet i automatisering og robotteknologi! Tilmeldingen er åben frem til tirsdag den 5. september. Har du kollegaer, der også skal med, er du velkommen til at tilmelde dem også.

Tilmelding: Skriv til Margrethe Kærn: margrethe.kaern@sick.dk