Knivskarp afstands- og profilmåling

Pålidelighed og præcision, garanteret af vores patenteret HDDM™ teknologi giver DX50 en målenøjagtighed på blot et par millimeter - selv over store afstande.
Pålidelighed og præcision, garanteret af vores patenteret HDDM™ teknologi giver DX50 en målenøjagtighed på blot et par millimeter – selv over store afstande.

Ny afstandssensor måler på alle emner, kontrollerer deres profil og programmeres via Wifi.

En tasteafstand som ingen anden og høj hastighed i et kompakt design. Den anden generation af DX50 familie produkt, tilbyder dig en fordel på alle afstande.Den simple betjening og enestående robusthed, gør den alsidige nok til at blive brugt i et væld af applikationer. Intet kan stå i vejen for produkt familien Dx50-2 – ikke engang mekaniske belastninger, omgivende lys, eller ekstreme temperaturer.

Takket være sin ekstreme pålidelighed og præcision, garanteret af vores patenteret HDDM™ teknologi giver DX50 en målenøjagtighed på blot et par millimeter – selv over store afstande. Selv på sorte flader over afstande på op til ti meter.

Wifi
Som den første sensor nogensinde tilbyder DT50-2 Pro parametering via Wifi. Download den gratis App og start kommunikationen med sensoren. Fjernaflæsning af data, kontrol og indstilling af parameter, fortages simpelt og intuitivt via app’en. Process data overføres stadig via kabler, for at sikre robust funktion, til maskinens PLC og derved bevares funktion på trods af Wifi kommunikationens muligheder.

Profilgenkendelse
I forlængelse af SICKs smart sensor strategi, indføres avanceret applikationsspecifikke løsninger direkte i sensoren. I DT50-2 Pro fortages profilgenkendelse i sensoren, så kun resultat af målinger sendes til PLC. Dette aflaster såvel netværk som PLC, og giver via IO LINK interface mulighed for download af uendelige antal profiler. Fremfør emnet med fast hastighed, og se sensoren levere sikre signaler for korrekt emne position.

Hurtig og intuitiv
Den høje overførselshastighed sikre levering af op til 3.000 afstandsværdier per sekund, så ingen måledata tabes og derved sikres en høj proceskvalitet. Dx50-2 sensorer har et robust hus og giver derved pålidelig drift, på trods af ekstrem temperaturer og barske omgivelsesbetingelser.
Da indstillingerne for hastighed, rækkevidde og gentagelsesnøjagtighed kan justeres, via indbygget display, eller over IO-LINK interface til at opfylde de applikationsspecifikke krav, kan Dx50-2 sensorer skræddersys til den enkelte applikation.

Mere information
sick.dk/dt50-2

Tlf. : +45 4582 6400 | Email: sick@sick.dk