Kaskaderegulering og sekvensstyring fra Johnnys Corner

Hvorfor skal du have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring i din bygning?

Det er væsentligt at have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring, da de blandt andet kan hjælpe dig med at spare på energien og dermed også økonomien. Derudover kan korrekt brug af kaskaderegulering og sekvensstyring også være med til at forbedre indeklimaet på kontoret. Det kan nemlig bruges i din bygningsautomatik til at styre temperaturen i et rum.

Det betyder dog, at man skal have styr på, hvad forskellen er på disse to ting, og hvordan de virker i forhold til hinanden. Sådan kan du opnå den optimale styring af temperaturen og dermed et forbedret indeklima på kontoret. Derfor vil du i videoen blandt andet få svar på:

  • Hvad forskellen er på kaskaderegulering og sekvensstyring
  • Hvordan du opnår den optimale rumtemperatur og et forbedret indeklima ved anvendelse af kaskaderegulering og sekvensstyring
  • Hvordan du sparer energi ved at sikre dig korrekt anvendelse af kaskaderegulering og sekvensstyring

Læs mere i blogindlægget og se med i videoen, hvor du kan lære mere om kaskaderegulering og sekvensstyring, hvad forskellen er på dem, og hvordan de fungerer i forhold til hinanden. Dermed vil du både kunne spare energi og opnå optimal rumtemperatur samt et forbedret indeklima på kontoret.

Vil du arbejde strategisk med dit indeklima?

Download denne guide, som tager dig igennem vigtige trin til et bedre indeklima. Du får konkret inspiration og vejledning i denne Guide.