Kapacitiv niveausensor med integreret temperaturføler – CFP Cubic

Den nye, CFP Cubic niveausensor med integreret temperaturføler bruges til at detektere niveauet og temperaturen i vand og oliebaserede væsker. Uanset om du bruger niveausensoren til kontinuerlig niveau-, punktniveau- eller temperaturmåling, kombinerer CFP Cubic en lang række målefunktioner i én sensor.

Med sin nyudviklede MCiM teknologi er CFP Cubic fra SICK et stort skridt fremad i kapacitiv niveaumåling. Sensoren skaber sine kapacitive felter i mellem elektroder i proben selv, uden brug af tankvæggen eller ekstra sonder. Derved gør den sig fuldstændig fri af problemer med tankes beskaffenhed, som udformning og materiale. Ved at lægge referencen i proben sikrer man pålidelig niveaumåling uanset mediets egenskaber og fjerner samtidig behovet for at skulle kalibrere sensoren i forhold til tankens indhold. Sensoren er velegnet til vand og oliebaserede væsker, og er fremstillet, så den også er modstandsdygtigoverfor aggressive væsker.

Brugervenlig

Sensorhovedet er forsynet med display og knapper så niveausensoren hurtigt og nemt tilpasses enhver måleopgave via en intuitiv sensormenu.

Mange målefunktioner i én sensor

De op til fire digitale og to analoge udgange giver dig mulighed for at overvåge niveauer og punktniveauer i tanken. Den integrerede temperaturføler ved probens ende, bestemmer temperaturen af den målte væske. Med to analoge udgange kan niveauet og temperaturen måles på samme tid. Disse procesdata står til rådighed for alle gængse interfaces via IO-link. Niveauføleren kan modstå procestemperaturer op til 80 grader celsius, og leveres med prober op til 1000 mm.

Multikapacitiv intra-probe

Ny MCiM teknologi fra SICK: Med den ny teknologi kaldet “multikapacitiv intra-probe måling”(eller forkortet MCiM) måler CFP Cubic fra SICK kapacitet i flere segmenter inden for måleproben. Elektroder integreret i proben gør det muligt at kalibrere til omgivende væske. Med brugen af elektroder og returelektroder, i den enkelt probe, virker denne målemetode uafhængigt af tankegenskaberne og kræver ikke en anden probe. I stedet genereres det elektriske felt med henblik på kapacitetsmåling mellem de integrerede elektroder og gennem mediet, der måles. Denne probestruktur giver dig mulighed for at udføre en præcis niveaumåling langs proben uanset det pågældende medium.

Fordele:

  • Målinger kan udføres uanset tankens form
  • Målinger kan udføres i metal- og plastbeholdere uden behov for en parallel probe
  • Ingen jordforbindelse nødvendig
  • Ingen væskekalibrering kræves (ingen fuld eller tom kalibrering)

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk
Onlinekatalog: > CFP Cubic
Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.
Nyheder direkte i indboksen: Nyhedsbrev
Følg SICK A/S på Linked-in
Illustration: CFP Cubic måler kapacitet i flere segmenter inden for måleproben, hvilket giver en præcis niveaumåling langs proben