Kapacitiv niveausensor kompenserer for fugt, skum og restfilm

Med niveausensor CQF16 lancerer SICK en kapacitiv sensor baseret på et detektionsprincip, som kompenserer for fugt, skum og restfilm, og som derved eliminerer problemstillinger som en traditionel kapacitiv niveausensor løber ind i. Sensoren sikrer pålidelig detektion af vandholdige væsker i ikke-metalliske tanke eller rør og kan med fordel anvendes til pakkemaskiner, procesmaskiner, farma og laboratorier, printindustri, spillevand og genanvendelsesanlæg.

CQF bruges til berøringsfri detektering i glas-/plasttanke eller rør med en tykkelse på op til 6 mm. Sensoren detekterer grænseværdier for væsker med en ledeevne op til 50 mS/cm, og er velegnet til medier som vand, mælk, honning, blod og syre- eller baseholdige væsker.

Som standard er det er en plug-and-play sensor. I særlige applikationer med skiftende medier og store temperaturforskelle sikrer man en robust løsning ved at indlære sensoren til ”fuld-funktion” når halvdelen af sensorens overflade er dækket. Ligeledes kan man ved udfordringer med aflejringer, skum eller lignende i rør eller tanke, kompenserer for dette ved at indlære i ”tom-funktion”.

Sensoren er grundlæggende hurtig at montere, idriftsætte eller udskifte. En plug and play sensor klikkes fast i et selvklæbende universelt montagebeslag med mange montagemuligheder. Herfra sikrer LED power-on og output-status et klart overblik over dens funktion.

Den robuste sensor er designet til at klare washdownmiljøer, hvor den med tæthedsklasse IP68 og IP69K er modstandsdygtig overfor rengøringsprocesser. Med ECOLAB er certificeret til at klare aggressive desinficerings- og rengøringsmidler.

Let at montere, robust og pålidelig detektion der kompensere for fugt, skum og restfilm.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

Onlinekatalog: > CQF16

 

Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.

Nyhedsoverblik direkte i indboksen: Nyhedsbrev

Følg SICK A/S på Linked-in