Kan du tage lidt gas?

Gasflaskeskab

Ellers kan dine nye gasflaskeskabe fra DENIOS gøre det

 

Er det bare os, eller lugter der ikke helt vildt i din virksomhed? Så luft ud! Det er gas, du kan tage det. Eller, det kan du måske ikke. Så i stedet siger vi: det er gas, DENIOS kan tage det. Vi kan nemlig hjælpe dig med at opbevare dine gasflasker sikkert og lovligt i vores gasflaskeskabe.

 

Skabe til gasflasker

Nå. Nu har vi allerede brugt referencen til Anders ”Anden” Matthesen med ”det er gas, du kan tage det”. Der skulle nødig gå for mange far-jokes i den. Derfor springer vi også fluks videre til det, som vi reelt set vil snakke om – Vores skabe til gasflasker, så kan du opbevare alt dit gas sikkert, forsvarligt og lovligt, og så kommer det heller ikke til at hørme helt vildt i din virksomhed.

 

Hvorfor skal du have et gasflaskeskab?

Kender du beredskabsstyrelsen? Hvis du ikke gør, håber vi, at du i det mindste har hørt om dem. Hos DENIOS har vi styr på miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed, så vi mener selv, at vi er nogle hårde nødder. Beredskabsstyrelsen er derimod i en helt anden liga. De er nogle seje gutter og gutinder, der bare har styr på det der brandsikkerhed.

I henhold til loven og kravene fra beredskabsstyrelsen skal dine gasflasker opbevares på en sikker, komfortabel og forsvarlig måde. Det er ikke længere ’in’ at være dum og farlig som de kære mænd fra Jackass.

 

Skab til gasFrit valg på alle hylder – Skal dit gasflaskeskab stå indendørs eller udendørs?

Vores gasflaskeskabe kan opstilles både indendørs og udendørs, de har aflåselige døre, og så opfylder de tekniske forskrifter fra beredskabsstyrelsen, og derfor skal du have et gasflaskeskab fra DENIOS.

 

Sådan vælger du det rigtige gasflaskeskab

Vi har et stort udvalg af forskellige gasflaskeskabe, så vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige skab til dine gasflasker.

 

Vores gasflaskeskabe fås i forskellige versioner og størrelser, og derfor har nogle af vores skabe også en kapacitet på op til 48 gasflasker. Du kan se alle dine valgmuligheder på vores hjemmeside, og ellers er du også velkommen til at give os et kald på 76244080. Så skal vi nok få styr på dit gas.

Gasflaskeskab