Kærlighed ved første hik med vores skræddersyede termoteknik

Varmekammer

Skal vi specialdesigne et varmekammer til din virksomhed?

”Den aller første gang, de aller første ord, det aller første kaaammer, det sætter dybe spor” Der er noget helt specielt ved den første gang. Altså, den aller første gang du investerer i et specialdesignet og skræddersyet varmekammer. Hos DENIOS er vi her for at hjælpe dig med at gøre din første gang den bedste gang.

 

Varmekamre til temperaturfølsomme materialer

Så for den da, det lyder alvorligt, når vi snakker om varmekamre til temperaturfølsomme materialer. Tjaa, det er det vel også. Så det er godt, at vi er de bedste til at skræddersy dit nye varmekammer. Nu kan det være, du tænker, at vi er selvglade her hos DENIOS, men vi er bare selv meget glade for vores skræddersyede løsninger til varmekamre.

Skitse af varmekammer

Opvarmning, afkøling eller smeltning af olier og kemikalier

Har du brug for opvarmning, afkøling eller smeltning af olier og kemikalier? Hvad med en jævn temperaturfordeling der er konstant i dit nye varmekammer? Det er ikke for godt til at være sandt. Det er ikke noget overscoring. Det er muligt!

Hvilken industri hører din virksomhed under?

Vores varmekamre spiller en vigtig rolle hos den kemiske industri, den farmaceutiske industri, tekstilindustrien og fødevareindustrien, fordi det netop er industrier, hvor der bliver genbrugt temperaturfølsomme materialer i produktionen.

varmekammer

Temperaturfølsom er vi alle den første gang

Hvis du opbevarer temperaturfølsomme medier, så ved du, hvor vigtigt det er, at temperaturen er konstant og jævnt fordelt i hele varmekammeret. Med vores varmekamre får du minimerede risici og øget processikkerhed. Det er da lidt frækt, er det ikke?

Alt det tekniske der skal være styr på inden den første gang

Alt det tekniske som du helt sikkert gerne vil vide mere om, vil vi hellere end gerne give dig. Du fortjener nemlig den aller bedste aller første gang. Så kom og kig på vores termoteknik, altså på vores hjemmeside. Her kan du læse meget mere om vores skræddersyede løsninger. Ellers kan du også ringe til os på 76244080. Vi sidder klar til at bevare alle spørgsmål; lange som korte, kolde som varme og tykke som tynde.

Varmekammer