IP69K indkapsling af sikkerhedslysbomme og -lysgitre

Udskiftelige, let at integrere og robuste til hårde fødevaremiljøer

SICK præsenterer et udskifteligt modstandsdygtigt IP69K hus til sikkerhedslysbomme og sikkerhedslysgitre konstrueret til fødevareindustrien og andre wash-down miljøer. Gennemtestet sikkerhedsteknologi gøres hermed tilgængelig selv i de hårdeste miljøer.
>> Udover maskinsikkerhed, gør optoelektronisk sikkerhedsudstyr som sikkerhedslys-bomme deTem eller deTec sikkerhedslysgitre det muligt at få ubesværet og ergonomisk korrekt adgang til maskiner til glæde for operatører, rengøring eller i forbindelse med reset formål. Med det nye hus til indkapsling af sikkerhedslysgitre bliver det muligt at fjerne mekaniske sikkerhedsbarrierer som døre, låger låse og deslige i miljøer, hvor hårde rengøringsprocedure er påkrævet. Særligt ved maskiner på slagterier, mejerier, i drikkevareproduktion eller generelt i fødevareindustrien, kan man nu få glæde af fordelene ved personsikring med lysgitre.

 

Certificeret holdbarhed
IP 69K løsningen udmærker sig ved sit kompakte design. Huset er konstrueret til fødevareproduktion i henhold til EN 1672, hvor der ikke er noget, der sætter sig fast og rengøringsprocessen bliver så effektiv som mulig. ECO-LAB og JohnsonDiversey certificeringer vidner om de anvendte materialers robusthed. Det er værd at bemærke, at det robuste hus er bestykket med specielle tilslutningskabler, så enheden modstår højtryksspuling med op til 100 bar og vandtemperaturer på op til 80° C. Samlet set op-når man med indkapslingen af sikkerhedslysgitre en løsning, der giver maksimal mulighed for uhindret og vedvarende produktion.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk