Phoenix Contact A/S

IoT-energimålere

De nye EMpro energimålere fra Phoenix Contact baner nu vejen for ”Internet of Things”. Energidata kan integreres i lokale netværk med blot nogle få, enkle kommandoer via en browser over det integrerede REST interface.

”REpresentional State Transfer” er en brugervenlig softwarearkitektur, som anvender alle almindelige internetprotokoller. Det er ikke nødvendigt med særligt kendskab til industrielle kommunikationsprotokoller. Der fås også varianter med direkte cloudforbindelse, som muliggør interaktion med komponenter hvor som helst, når som helst. Dermed kan operatører få adgang til måle- og komponentdata i hele verden uden at benytte en ekstra gateway. Informationen gemmes, behandles og visualiseres i skyen. Samtidig har platformen smarte services som grundlæggende energiovervågning, komponenthåndtering og statusovervågning for de målte komponenter.

Programmet er blevet udvidet med enheder med 24 V DC forsyning. Produkterne gør det muligt at separere effekt- og kontrolkredsløb, særligt i automationsapplikationer.

 

Mere om energimålere

Se Highlights 2020