IO-Link Safety: den nye standard

IO-Link Safety teknologien muliggør sikker og stabil dataoverførsel mellem safety control system og helt frem til tilslutning af sikkerhedsrelaterede sensorer og aktuatorer i felten.

IO-Link har etableret sig som kommunikationsstandarden inden for maskinbygning og systemproduktion. Ved at udveksle data, som kommer fra intelligente sensorer og aktuatorer, kan produktionsprocesser blive optimeret som del af digitaliseringen.

Functional safety har også fordele som universel anvendelse, nøjagtige data og datatilgængelighed. Den sikkerhedsrelaterede systemudvidelse er baseret på brugen af IO-Link Safety masters og IO-Link Safety komponenter. IO-Link Safety I/O boks fra Phoenix Contact muliggør integration af sikre sensorer og aktuatorer i IO-Link Safety systemer. Der er otte sikre digitale indgange og fire sikre digitale udgange til rådighed til dette formål. Disse forbindelser muliggør enkel installation af sensorer og aktuatorer i felten og giver adgang til udvidet diagnosedata. Interaktionen mellem IO-Link og IO-Link Safety lover derfor nye, producentuafhængige maskin- og systemkoncepter.

Mere om IO-Link