INVITATION: Er du klar til fremtiden og industri 5.0?

Få ny viden, intenst, relevant og effektivt på hele Danmarks automations- og robotmesse, AUTOMATIK, 11.-13. september 2018 i Brøndby Hallen.

På vegne af vore brancher og flere end 180 udstillere indenfor automatisering, robotter og digitalisering byder vi dig velkommen til Automatik 2018. Vi ser sammen frem til tre dage med mange nye produkter og løsninger samlet på ét sted, og vi vil alle gøre os umage for, at du som besøgende får meget med dig hjem fra både udstillere og konferencer.

Den konstante udvikling af teknologi kombineret med vidende ledere og medarbejdere er en stor del af Danmarks konkurrencestyrke. Derfor er netværk, ny viden og vidensdeling i fokus på automatikog robotmessen, hvor konferenceprogrammet har afsæt i praktiske cases og førende indlægsholdere fra ind- og udland, der taler om emner, som vi alle har brug for at blive klogere på – f.eks. kunstig intelligens, Big Data, Factory of the Future, digital ledelse, robotter i produktionen og meget mere.
Synergien mellem konferencerne og messens udstillere er stor og giver dig rig mulighed for – på kortest mulige tid – at opdatere og udbygge din viden omkring nye løsninger og muligheder.

Automatik 2018 kombinerer faglighed, innovation, vidensdeling og det personlige nærvær, der bliver stadig vigtigere, fordi vi har digital kontakt med flere end nogensinde. De digitale relationer og netværk bliver først rigtig værdifulde, når vi mødes personligt og fagligt, og derfor glæder vi os til tre dage, hvor vi mærker nærværet, oplever produkterne og alle de spændende nyheder i virkeligheden.

Oplevelser, der umuligt kan skabes online, skabes her på Automatik 2018. Intenst, relevant og effektivt. Bliv inspireret og deltag på de højaktuelle konferencer Kom og kig ind i fremtiden, der er nutid på Automatik-messen i Brøndby Hallen. I denne avis kan du læse mere om konferenceprogrammet, se udstillerne og læse om både besøgende og udstillere.

Vi glæder os til at se dig på Automatik 2018, 11.-13. september i Brøndby Hallen!

Hent din gratis entrébillet her.