Phoenix Contact A/S

International godkendelse af kompakte signalkonvertere

Efterspørgslen efter internationale godkendelser er fortsat stor. Derfor er MINI Analog Pro blevet opgraderet: ATEX og IECEx til zone 2.

Signalkonverterne og måle transducers i MINI Analog Pro serien fra Phoenix Contact har nu ATEX og IECEx godkendelse til zone 2, som er en omfattende opdatering af de internationale godkendelser inden for eksplosionsbeskyttelse. Produkterne kan nu installeres i zone 2 i potentielt eksplosive områder i hele verden i et hus i kapslingsklasse IP54.

Fordelene ved de meget kompakte signalkonvertere og måletransducers med stikbar tilslutningsteknologi er stadig de samme: med en bredde på blot 6,2 mm har modulerne tilslutningsklemmer, som er nemme at se og nå, hvilket giver store tidsbesparelser under installation. Derudover kan strømsignaler måles uden at afbryde den efterfølgende proces. Sammen med klassisk DIP switch parametrering fås også gratis app- og softwareløsninger. App’en har en særlig egenskab: ved hjælp af integreret NFC chip kan modulerne programmeres uden en ekstra strømforsyning.

Procesværdier er integreret direkte i digitale kommunikationsprotokoller som PROFINET via snap-on gateways med et simpelt Plug and Play koncept og omfattende kombinationsmuligheder for signaltyper.

Mere om Mini Analog Pro