Phoenix Contact A/S

Intelligent pumpestyring til grundvand

 

WellControl er en forkonfigureret, indstillelig løsning fra Phoenix Contact, som udfører alle nødvendige styrings- og reguleringsopgaver i grundvandsbrønde. Enkel opstart sikres ved hjælp af en parametreringsvejledning uden plc-programmering.

Fieldenhederne tilsluttes via Waterworx funktionsbiblioteket fra Phoenix Contact. Allerede programmerede funktionsblokke muliggør effektiv udvikling af systemerne. Et omfattende koncept for overspændingsbeskyttelse og strømforsyninger sikrer den krævede sikkerhed for forsyningen og gør det muligt at planlægge service.

Den decentrale opsætning af faciliteterne i et vandbehandlingsanlæg gør tilslutning til et kontrolcenter nødvendig. En brugervenlig, standard IEC 60870-5-104 fjernbetjeningsprotokol gør tilslutning af forbindelsen mellem løsning og kontrolcenter enkel.

Læs mere om automatisering til grundvand:
https://www.phoenixcontact.com/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm:path:/dkda/web/main/solutions/subcategory_pages/Water_wastewater_treatment_automation_solution_for_groundwater_extraction_with_wells/e3ab06f1-471e-4733-ac1a-6c816e09044b