Hvor er min pakke?

Lector632 identificerer og afkoder alle gængse kodetyper stregkoder såvel som 2D-koder uafhængigt af hvordan koden vender.
Lector632 identificerer og afkoder alle gængse kodetyper stregkoder såvel som 2D-koder uafhængigt af hvordan koden vender.

Online-handelen er i kraftig vækst og det kræver sporbarhed. Lector632 giver større læserum og øget fleksibilitet i læsning af stregkoder & 2D-koder.

>> Online-handelen er i kraftig vækst. Antallet af pakkeforsendelser vokser uafbrudt, og pakkesorteringen stiller større og større krav. Men der er også andre brancher, der efterspørger absolut pålidelige løsninger. Heriblandt leverandørbranchen, lufthavnsindustrien og drikke- og fødevareindustrien. Alle er de afhængige af en sikker identifikation af produkterne, så gennemløbsmængden kan øges, så der kan sikres en komplet sporbarhed i leverandørkæderne.

Kodelæsning på den nemme måde
Lector632 identificerer og afkoder alle gængse kodetyper stregkoder såvel som 2D-koder uafhængigt af hvordan koden vender. Man skal altså kun bruge ét kamera uanset om kodetypen skifter eller om orienteringen af koden i læseområdet ikke er kendt på forhånd.

Kodelæseren er et alt-i-ét kamera med udskiftelige objektiver, der sikrer at alt spiller sammen. Det avancerede 2 megapixel kamera er i stand til at levere en høj læserate ved store hastigheder og de udskiftelige objektiver tillader, at læseområdet passer bedst muligt til den opgave den skal løse.

Den hurtige billedbehandling, betyder at kodelæseren er velegnet til logistiksystemer, der anvender transportbånd, hvor emnerne passerer forbi, men ikke nødvendigvis er placeret i en bestemt vinkel i forhold til læseren.

Produkttypen Lector632 er fleksibel i forhold til koderetning, læserate og hastighed og mulighed for tilpasning af objektiver. Derudover er den ”the missing piece”, der gør rækken af kodelæsere med forskellige opløsninger komplet.

Logistikautomation er et puslespil, hvor det hele tiden gælder om at finde de rigtige brikker. Derfor fokuserer SICK på, at det skal være let at opgradere sensortyper eller helt at skifte teknologi.

4D Pro – alt passer sammen
Sick har udviklet et gratis programmeringsværktøj (SOPAS), som udover, at det er let at anvende, er en fælles programmeringsplatform for SICK produkter generelt. Fordelen er, at programmeringsværktøjet er det samme for stregkoder, 2D, 3D eller RFID, og man derfor kan skifte teknologi uden at skulle starte forfra. Den samme tankegang gælder tilbehør hvor beslag, kabler og tilslutningsbokse er ens for forskellige teknologier.
Det er den fleksibilitet hvor alt passer sammen vi kalder 4D Pro.

Applikationer og anvendelsesmuligheder spænder vidt f.eks:
”Presentation mode” til manuel pakkehåndtering
Læsning af koder på kasser med stor højdeforskel
Automatisk læsning af koder på diverse emballager

Egenskaber:
– 2 MPixel sensor (1200 x 1600 pixels).
– Dekodere: 1D,2D-matrix, Stacked PDF, Postal samt on-board kode verifyer og overvågning
– Sigtelaser for nem indjustering
– Lang rækkevidde via ultra fleksibelt koncept med frit valg af objektiv type og brændvidde
– Alsidig adapterkoncept for tilpasning (Standard C-Mount, Compact C-mount, S-mount)
– Mange forskellige farver lyskilder tilbydes (Indbygget eller ekstern)
– Blå LED lyskilde for optimal læseevne på dårlig kontrast
– Grøn Feedback LED samt bipper for kvittering af læsning
– Høj læserate og objekt hastighed
– Kompakt hus

Mere information
sick.dk/lector632
Tlf. : +45 4582 6400 | Email: sick@sick.dk