HUS hospitalsejendomme moderniserer deres el-distribution

Uafbrudt strømforsyning er afgørende for, at et moderne hospitalsmiljø kan fungere. Ved hjælp af digitalisering var Helsinki og Uusimaa Hospital District i stand til at få et realtidsbillede af sin strømfordeling.

HUS hospitalsejendomme blev moderniseret, hvilken blandt andet har muliggjort, fjernovervågning af deres produktion, og øget sikkerheden.

 

HUS hospitalsejendomme trængte til en modernisering, nu styres de med digitalisering og intelligens. Schneider Electric forsynede hospitalet med moderne udstyr, samt softwareapplikationer og datarapporterings- og analysetjenester. 

  • Schneider Electric, der er specialist i automatiserings- og strømforsyningsløsninger, gennemførte et moderniseringsprojekt på flere niveauer, for HUS-bygningerne ved at forny udstyr, software og applikationer til datarapportering og analyse.
  • Helsinki og Uusimaa Hospital District (HUS) implementerede et realtidsbillede af eldistributionen gennem digitalisering.
  • I fremtiden vil det være muligt hurtigt at kontrollere eltransmissionssituationen.

HUS’ hospitalsmiljø er af gigantisk størrelse. Ud over den store skala er hospitalsejendomme komplekse enheder i konstant udvikling, som ikke kun kræver klar kontrolmulighed, men også fleksibilitet og datasikkerhed.

”Vi har i alt 12 hospitaler i HUS-området, hvoraf ni af dem allerede bruger Schneiders digitale løsninger. De resterende tre skal efter planen overgå til det samme system næste år”, siger Jari-Pekka Korhonen, driftschef hos HUS Properties.

Læs hele nyheden her, om energirenoveringen på hopitalet, og lær hvilke energibesparelser og andre gevinster, du kan få gode af, ved at modernisere dine ejendomme med digitalisering.