Højopløst farvesensor

Registrerer selv meget svage farvenuancer og klarer skiftende afstande

En af de imponerende funktioner ved CSS High Resolution er dens evne til at registrere tasteafstande på op til 500 mm. Selv ved skiftende afstande og forskellige objektstørrelser kan sensoren detektere farver præcist takket være dens automatiske regulering af tasteafstanden.

TFT-displayet viser farveværdierne i fuld farveskala (Lab eller RGB) samt en detekteret farves lighed med en indlært farve. Via IO-Link-interfacet kan der indlæres op til 24 farver.

En anden stor fordel ved CSS High Resolution er dens applikations-specifikke opsætningsguide, der gør det nemt at konfigurere sensoren via vores gratis SOPAS-software.

Sensoren er i stand til at skelne farvenuancer med stor præcision takket være dens store farveopløsning og dybdeskarphed. Den kan endda registrere farvenuancer, som det menneskelige øje kan have svært ved at opfatte.

Den er også i stand til at registrere farveforløb på strukturerede materialer og overflader som sten eller stof takket være dens innovative teach-in-metode. Dette gør CSS High Resolution til en alsidig farvesensor, der kan anvendes i forskellige industrier og anvendelsesområder.

Anvendelsesområder
CSS High Resolution har en bred vifte af anvendelsesmuligheder indenfor en lang række industrier, så som pakke-, emballage-, proces- og fabriksautomatiseringsindustrien.
Nogle af de mest almindelige anvendelser inkluderer:

Kvalitetskontrol: 
Farvesensorer anvendes til at kontrollere farvenuance og -struktur på forskellige materialer, såsom trykte materialer, farvede og lakerede overflader. Derved bliver det muligt at sikre, at farverne og overfladestrukturen opfylder de nødvendige kvalitetskrav.

Sortering og adskillelse af objekter: 
Farvesensorer anvendes til at sondre og adskille forskellige objekter baseret på deres farve. Dette gør det muligt at sortere forskellige produkter efter farve og sikre, at de korrekte elementer bliver leveret til de rigtige steder.

Positionering af mærker og objekter:
Farvesensorer anvendes til at detektere farvemarkeringer, etiketter og limsteder på materialer, hvilket gør det muligt at positionere og justere objekter og mærker korrekt.

Samlet set er CSS High Resolution en imponerende farvesensor med mange avancerede funktioner og muligheder.

Mere Information

Få alle detajler og specifiaktioner her: http://www.sick.com/dk/da/farvesensorer/farvesensorer/css-high-resolution/c/g549473

Ring:  +45 45826400