High-performance 5G mobilrouter til industrielle applikationer

Den nye 5G router fra Phoenix Contact, som nu er frigivet, giver høje datahastigheder i offentlige og private 5G mobilnetværk. Takket være en kraftig processor og fire gigabit Ethernet porte, tilbyder TC routeren en høj båndbredde til industrielle applikationer.

TC routeren gør det muligt at overvåge og vedligeholde maskiner og systemer gennem offentlige og private 5G netværk fleksibelt, på afstand og med høje datahastigheder. Det er den router i produktprogrammet, der har den højeste gennemstrømningshastighed – det gør den særligt egnet til dataintensive, industrielle mobilkommunikationsapplikationer, som videooverførsel i høj opløsning, håndtering af store AGV (Automated Guidede Vehicle) installationer og til at sende store filer mellem mobile produktionsmaskiner.

Phoenix Contact har beskæftiget sig med 5G teknologi i flere år og er grundlæggende partner, aktiv deltager samt bestyrelsesmedlem af 5G-ACIA (5G Alliance for Connected Industries and Automation). Derudover udviklede virksomheden sin første pilotrouter til private 5G netværk tilbage i 2020 og har implementeret den i kundeprojekter med succes.

Mere information om 5G routere og teknologien bag