High-end fotoceller: Den nye standard

I dag lancerer SICK de første fotocellefamilier i vores mest gennemgribende fotocelle-nyudvikling siden introduktionen af Sensick-P i 1992. Med sensorfamilierne W16 og W26 præsenteres en skelsættende generation af fotoceller, som reelt er den fremtidige standard for SICK’s high-end fotoceller. De er udstyret med alt det der gør anvendelsen lettere og driftssikkerheden mere robust.

SICK har udviklet sensorer med optiske teknologier der detekterer skinnende, ujævne, perforerede og gennemsigtige emner mere pålideligt end nogensinde før. Den praktiske justeringshjælp “Blue Pilot” med LED-feedback, gør indjusteringen let og præcis. Fotocellernes Smart-teknologi, Bluetooth og IO-Link gør samlet set kommunikationen mere effektiv og viser vejen frem mod intelligent produktion og Industri 4.0

Alle udfordringer kan løses med intelligente løsninger

 

Indjustering med Blue Pilot

Blue Pilot er en blå LED-justeringshjælp, der viser dig vejen og gør det muligt at justere sensoren og reflektoren på få sekunder. Ændringer i driftssikkerheden på grund af tilsmudsning eller vibrationer bliver tydeligt med det samme.

Applikationsspecialist

Uanset om emner er skinnende, ujævne, perforerede eller gennemsigtige bliver opgaven løst. W16 og W26 har tre nye optiske teknologier, der kommer i spil. TwinEye-teknologi, med krydstjekevaluering fra 2 modtagerelementer løser for eksempel opgaver med skinnede eller ujævne emner, LineSpot-linjelysbånd sikrer kontinuert detektion ved perforerede emner, mens ClearSense-teknologi klarer gennemsigtige emner med indstilling af specialmodus(1 til 6) afhængig af emnetype.

De nye sensorer har indbyggede opto-filtre så de kun ser hvad de skal se, mens de bortfiltrerer refleksion fra sikkerhedsveste med refleksbånd eller LED belysning i produktionsmiljøet.

Smart teknologi til Industri 4.0

W16 og W26 er smart sensorer der kan kommunikere via IO-link og Bluetooth. De opdager automatisk, når der optræder driftsforstyrrelser, eksempelvis ved tilsmudsning, og modvirker dem aktivt. De har oven i købet forskellige driftsmodusser og manuel indstilling af detektion- og måleparametre. Smart sensorer giver adgang til at fjerndiagnosticere og fjernparametrere.  Dette kan gøres via IO-link, men nu også via Bluetooth.  Ved hjælp af din smartphone eller tablet kobler en app sig på sensoren for udlæsning af tilstand eller parametrering af funktion ved hjælp af få klik. Smart sensorer og IO-LINK interface er grundstenen i udviklingen af Industri 4.0.

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

> Onlinekatalog W16

> Onlinekatalog W26

> Video

 

Tilmeld  – Nyhedsbrev

Følg SICK på Linked-in