Helt elektrisk med strithår eller store mængder hårgelé?

antistatisk måtte

Det er jo ikke GREASE det her – Derfor skal du da have en antistatisk måtte

 

Du render måske rundt og har et kolossalt forbrug af hårgelé som de seje T Birds fra GREASE for at undgå at ligne Albert Einstein med strittende hår. Vil det ikke være meget sjovere og billigere at investere i en antistatisk måtte? Det kan vi hos DENIOS nemlig hjælpe dig med.

antistatisk måtte af naturgummi

Antistatiske måtter

Statisk elektricitet kan nemt blive bygget op i virksomheder, på lagre og i produktioner. Så for at du og dine kollegaer ikke går rundt og giver hinanden stød hele tiden og må ty til hårgelén i bedste Danny Zuko-stil, har vi hos DENIOS noget, som vi kalder for antistatiske måtter.

antistatisk måtte

Hvad kan en antistatisk måtte så?

antistatisk måtte med jordledning

Et oplagt spørgsmål at stille os vil selvfølgelig være: Hvad kan en antistatisk måtte så? En antistatisk måtte beskytter dine medarbejdere og kollegaer. Så simpelt er det.
Ofte får vi forårsaget statisk elektricitet med vores sko, og med antistatiske måtter bliver dette forhindret. Det er lynende smart, især i EX-zoner.

 

Tilbehør til din antistatiske måtte

I vores webshop finder du også tilbehør til din antistatiske måtte, heriblandt jordledninger og hælebånd. Vores tilbehør til antistatiske måtter vil gøre din og dine kollegaers hverdag lidt mindre stødende, men stadig ligeså elektrisk – sagt i overført betydning.

 

Træt af at være en stødsender?

GREASE har over 40 år på bagen, men mon ikke du kan huske: ”I’ve got chills. They’re multiplying. And I’m losing control. ‘Cause the power. You’re supplying. Is electrifying”…
Så er du træt af at være en omvandrende stødsender med strithår? Sikke et held, du kan nemlig tjekke vores udvalg af antistatiske måtter ud lige her i vores webshop. Hvis du i stedet er helt elektrisk efter at ringe til os, skal du være så evigt velkommen – Så længe du ikke sender stød gennem telefonen.

Antistatisk måtte